1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Cupa de toamnă - tenis la Comăneşti

Luni, 12 Noiembrie 2012 20:12

Scris de Daniel Popa

Evenimentul sportiv de la Comanesti se desfasoara sub denumirea de Cupa de Toamna - Trofeele Katten. Pe cele 5 terenuri de tenis de camp de suprafata sintetica se vor confrunta baieti si fete (10 ani, 12 ani, 14 ani, 16 ani), practicanti ai „sportului alb” si aspiranti, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, la statutul de tenismeni profesionisti. tenis de camp bacau 1352476008Cupa de Toamna de la Comanesti se inscrie in randul turneelor de categoria a 2-a, afisate in calendarul intern al Federatiei Romane de Tenis (FRT), de organizarea careia raspund Lucian Ghia (arbitru) si Aurel Catalin Popa (director).

 

Sursa: In Sport

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi111
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta111
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta111
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297315