1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Lucrări de consolidare între Lunca de Sus şi Lunca de Mijloc

Joi, 08 Noiembrie 2012 17:33

Scris de Daniel Popa

Lucrările sunt incluse în programul de refacţie pe relaţia Ghimeş - Lunca de Mijloc - Lunca de Sus (Km 115+000-123+206) şi sunt executate cu închiderea liniei curente în data de 22 noiembrie 2012, între staţiile Lunca de Sus - Lunca de Mijloc în intervalul orar 05.30 - 15.50.
     Astfel, în ziua de 22 noiembrie, în intervalul orar necesar pentru desfăşurarea lucrărilor, intervin următoarele modificari în circulatia trenurilor :
     a) trenul 1870/-1, se anulează în relaţia Galaţi - Ghimeş - Târgu Mureş.
     b) trenul 1871/-2, se anulează în relaţia Siculeni - Ghimeş -Galaţi.
     c) trenul 1646 nu detaşează în staţia Siculeni grupa de vagoane pentru tren 1871/-2.
     d) trenul 5223/-2, circula în relaţia Ghimeş - Comăneşti şi se anulează în relaţia Miercurea Ciuc - Ghimeş;
     e) trenul 5201/-2 circulă în relaţia Mărăşeşti - Ghimeş şi se anulşează în relaţia Ghimeş - Miercurea Ciuc.
    Lunca de sus-pod2 În intervalul orar în care se vor executa lucrările de demontare a podului provizoriu şi de montare a noului tablier la podul de la km 121+248, traficul feroviar este restricţionat pe relaţia Miercurea Ciuc - Ghimeş şi retur, transportul călătorilor, între cele două staţii, fiind asigurat cu mijloace auto. 

 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi120
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta120
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta120
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297324