1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Furt şi distrugere în comuna Lunca de Jos

Marţi, 27 Noiembrie 2012 00:00

Scris de Daniel Popa

În data de 22.11.2012, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Lunca de Jos,a fost identificat suspectul unor furturi aflate în lucru cu autor necunoscut (bunuri şi bani dintr-un magazin, unitate centrală dintr-o şcoală), o distrugere în dauna unei biserici, precum şi o tentativă de tâlhărie asupra unei localnice.

Cel în cauză, A.I. de 18 ani, din localitate, a recunoscut faptele comise, cu ocazia cercetărilor fiind găsite şi ridicate de la acesta mai multe bunuri provenite din infracţiunile comise.

În cauză s-a dispus reţinerea suspectului pe 24 de ore, urmând ca în data de 23.11.2012, în funcţie de probatoriul existent, să fie dispusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi28
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta28
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta28
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297232