1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Comerciant de arme prins la Târgu Trotus

Vineri, 30 Noiembrie 2012 00:00

Scris de Daniel Popa

Politistii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase au descins in localitatea Targu Trotus, la doua adrese, pentru depistarea unui barbat de 36 de ani, suspectat ca detinea ilegal o arma si pe care intentiona sa o vanda cu 200 de euro. In urma perchezitiilor, la locuinta in care acesta locuia fara forme legale, el fiind din Buzau, s-a gasit un pistol cu glont, munitie si pulbere cu care confectiona gloantele. “Activitatea a avut drept scop documentarea activitatii infractionale a lui Marian C., de 36 de ani, din Buzau, care locuia fara forme legale în judetul Bacau, suspectat de politisti de detinere ilegala de arma si munitie în scopul comercializarii. În urma activitatior efectuate, la locuinta lui Iulian B., din comuna Targu Trotus, fratele persoanei în cauza, politistii au identificat un pistol cu glont, calibrul 7,65 mm si un cartus aferent acestuia, 24 cartuse de vanatoare de calibrul 16,4mm, 4 cartuse cu glont calibrul 9 mm, 3 cartuse cu glont calibrul 7.62 mm si 400 gr. pulbere neagra”, spune insp. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.
Arma era in perfecta stare de functionare si a incercat sa o valorifice pe raza localitatii. La audieri, suspectul le-a spus ofiterilor ca a gasit pistolul in Buzau. El a fost prezentat procurorilor si va fi cercetat pentru contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, riscand o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. “Este un pistol de fabricatie germana, care functiona. L-am gasit cu glontul pe teava si oricand se putea intampla o nenorocire. Facem apel la cei care au informatii despre detinerea unor astfel de arme sa ne sesizeze pentru a le putea retrage de pe piata”, a spus cms. sef Liviu Atanasiu, seful Serviciului AESP Bacau.

 

Sursa: Desteptarea

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi50
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta50
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta50
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297254