1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Oameni pentru oameni

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 00:00

Scris de Daniel Popa

In vara anului 2001, a pus pe picioare la Onesti, unul dintre cele mai moderne si mai performante centre stomatologice din tara, urmat in 2003 de un centru de optica medicala computerizata, ambele raspunzand celor mai rafinate exigente, dar in acelasi timp accesibile tuturor categoriilor de solicitanti, fie ca acestia provin din mediul urban sau din cel rural.

“Consider sanatatea ca fiind o prioritate nationala, absoluta, si tocmai de aceea, cred ca in conditile in care cateva sute de mii de romani ar directiona doar 1-2 milioane de euro in sistemul medical sau in domeniul educatiei, lucrurile s-ar putea schimba radical in Romania.

Insa mai intai, e nevoie de o schimbare de mental, de atitudine si de viziune atat in randul investitorilor, cat si al autoritatilor, cele care trebuie sa asigure cu maxima responsabilitate conditiile efectuarii unor servicii medicale moderne, de calitate. Nu in ultimul rand, beneficiarii serviciilor noastre, trebuie sa constientizeze ca sanatatea deficitar intretinuta, cu produse sau servicii mai putin performante, se deteriorizeaza in cele din urma.

Trebuie sa ne invatam sa visam, sa credem in fortele noastre, sa ne propunem obiective pe termen lung, si atunci vom avea motivatia extraordinara de a trai, de a fi mai intai sanatosi pentru atingerea scopurilor si nazuintelor noastre”, a spus Dumitru Sava, care a implinit recent 50 de ani, un motiv in plus de bucurie fiind si acela ca fiul cel mare, Alexandru, este cel mai tanar medic stomatolog care completeaza colectivul de cadre medicale din cadrul centrului stomatologic, iar cel mijlociu, Stefan Andrei, urmeaza aceeasi cariera, punandu-se in slujba sanatatii oamenilor.

dtru-savaDumitru Sava este inainte de toate un om de suflet, care in ciuda greutatilor generate de o criza parca fara de sfarsit, a gasit resurse pentru acte caritabile, pentru donatii precum cele facute Bisericii”Sf.Ilie” din Slanic Moldova, la care s-au adaugat si salariile de consilier, donate timp de sapte ani aceleiasi biserici, pantru plata facturilor la utilitati. Un om, un model de profesionalism, buna credinta, demnitate, onoare si perseverenta.

Sursa: Bacau Expres

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi28
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta28
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta28
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297232