1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Rezultate meci Sport Club 2 Bacau-C.S. Căiuţi

Duminică, 28 Octombrie 2012 11:17

Scris de Daniel Popa

sc2bc 1120122013 - 01Din nefericire lucrurile au fost bune numai in prima repriza in a 2-a repriza echipa oaspete a cedat si a urmat o infrangere usturatoare. Prima repriza a inceput modest pentru ambele echipe cu putina teama au incercat sa se cunoasca si sa speculeze toate greselile celorlalti. Au fost ocazii si pentru noi si pentru oaspeti dar scorul final al pauzei a fost de 0-0. Dupa ce la pauza Bojescu Gabriel si-a mustrat elevii si colegii de echipa totul s-a schimbat radical in jocul nostru. Primul gol a fost marcat din lovitura de la 11 metri - video - (min.53), autor Sascau Radu. Dupa marcarea golului cei din Caiuti au devenit mai nervosi in joc si au inceput sa faca mai multe greseli astfel golul 2 este marcat de Geaman Valentin min.70 dupa ce a executat impecabil o lovitura libera. Minutele 82 si 90+2 au consfintit victoria cu 4-0 dupa ce noul intrat Matei Alin a reusit sa inscrie in poarta celor de la Caiuti.

 

Sursa: Sport Club Bacau

 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi43
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta43
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta43
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297247