1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultimele noutăţi

 • Prof.univ.dr.Adrian Cotirleţ - Doctor Honoris Causa

  Adrian Cotirlet-doctor honoris causaProf.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, a primit, intr-un cadru festiv, in prezenta unor personalitati de seama ale Bacaului, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii George Bacovia. Ziua de ieri a fost una deosebit de frumoasa, dupa cum el insusi a declarat, emotionanta si plina de aprecieri pentru prof.univ.dr. Adrian Cotirlet, renumitul chirurg si manager al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

 • Ziua Vânătorilor de munte la a VIII-a ediţie

  Ziua Vanatorilor de munte - editia VIII 0103Aceasta manifestare cuprinde si o defilare a Batalionului 22 Vânatori de Munte “Ciresoaia” din Sfântu Gheorghe, la care se vor alatura si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Târgu Ocna. La 3 noiembrie 1916, Marele Cartier General prin Ordinul nr. 294, a decis ca Scoala Militară de Schiori din Bucuresti să fie transformată în "Corpul Vânătorilor de Munte", organizat pe 3 batalioane a 3 companii fiecare, având un efectiv de 2000 de combatanti.

 • Pe viitor e posibil ca oneştenii să aibe patroni chinezi.

  Huawei Logo-300x300Gigantul mondial în telecomunicaţii Huawei vrea să deschidă o fabrică de echipamente * a doua investiţie ar fi un parc eolian * deocamdată au fost purtate doar discuţii de principiu, dar Primăria speră că promisiunile vor fi materializate.

 • Doi fraţi din Dofteana acuzaţi de crimă.

  crimaFapta s-a petrecut intr-una din noptile trecute in fata unui bar din comuna Dofteana. Nicusor A. (27 ani) si fratele sau, Mihai A. (34 ani), s-au luat la cearta cu un consatean in varsta de 33 de ani.

Au fost comemoraţi eroii de pe Valea Trotuşului

Duminică, 19 August 2012 00:00

Scris de Daniel Popa

Claudiu Serban-prefect bacauLa ceremonialul desfasurat in Cimitirul „Zavoi” din Comanesti au mai participat secretarul de stat Dan Tataru, MAN, Claudiu Nastasa, vicepresedinte al Consiliului Judetean (CJ), atasatul militar al Ambasadei Austriei la Bucuresti, atasatul comercial al Ambasadei Ungariei, reprezentantii Asociatiei Veteranilor de Razboi „General Eremia Grigorescu”, ai Asociatiei „Cultul Eroilor”, istorici, profesori, consilieri si, bineinteles, Viorel Miron, primarul orasului Comanesti, in calitate de gazda. Evenimentul a inceput la ora 10, cu primirea invitatilor de catre Garda de Onoare, au urmat discursurile, slujba religioasa, ridicarea ceremoniala a drapelelor tarilor care au ostasi inmormantati in Cimitirul “Zavoi”, depunerea de flori si defilarea Garzii de Onoare. Claudiu Serban a apreciat faptul ca primarul a mentinut traditia acestui eveniment: “In calitate de prefect al judetului Bacau, il felicit pe Viorel Miron, primarul orasului Comanesti, pentru continuitatea acestei frumoase traditii, in cadrul careia noi, urmasi ai acestor eroi, avem posibilitatea sa ne cinstim inaintasii fie ei romani, maghiari, rusi, germani sau austrieci. Eroii vor fi mereu o parte importanta din viata noastra, vor fi un model si, in acelasi timp, prilej de mandrie nationala.”

 

Sursa: Desteptarea

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi45
mod_vvisit_counterIeri0
mod_vvisit_counterSăptămâna asta45
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută0
mod_vvisit_counterLuna asta45
mod_vvisit_counterLuna trecută0
mod_vvisit_counterTotal297249